ERZURUM / OLTU - Gökçedere Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını velilerimizin katılımıyla çoşkulu bir şekilde kutladık.

Nis

İlçemizde düzenlenen Ortaokullar arası Masa Tenisi turnuvasında Yıldız Kız Takımımız ilçe ikincisi,Minik Kız Takımımız ilçe üçüncüsü oldu.Ayrıca turnuvada bireysel olarak yarışan 8.sınıf öğrencimiz Rabia Hazal YILDIZ ilçe ikincisi,5.sınıf öğrencimiz Ebrar YILMAZ ilçe üçüncüsü olmuştur.Yarışmaya katılan Beden Eğitimi ve Spor öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

25 Mart Oltu'muzun düşman işgalinden kurtuluşunun 106. Yılı Kutlu Olsun.

İnancın, fedakarlığın ve azmin sembolü olan bu zaferin yıl dönümünde tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyoruz.

Mrt

Tüm şehit ve gazilerimize minnetle... 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun!

Mrt

''12 Mart 1918 sadece Erzurum'un değil, işgalden topyekûn vatanın kurtuluşu ve dahi milletin şahlanışıdır.'' Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıldönümü kutlu olsun.

Mrt

İstiklal Marşımızın yazarı, Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY’u saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Kaymakamımız Sn.İbrahim GÖKMEN beraberinde İlçe Millli Eğitim Müdürümüz Sn.İlhami ŞAHİN ile birlikte okulumuzu ziyaret etti.

ÇEDES projesi kapsamında okulumuzda"Dürüstlük Manavı" etkinliği düzenledik.

Ekm

Okulumuz öğrencileri Cumhuriyetimizin 100.yılı etkinleri kapsamında yüzüncü yıl panosu düzenleyerek hazırladıkları gösterilerini sundular.

Ekm

5 EKİM DÜNYA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Okullar açıldı. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Yapacağımız yıl sonu programımıza davetlisiniz.

May

23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği tarihtir.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, Büyük Millet Meclisinin açılışı ile beraber Türk çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 23 Nisan 1921'de Milli Bayram olarak kutlanmaya başladı.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projelerine yardım kapsamında depremzede vatandaşlarımıza ramazan kolisi hazırlayarak başladık. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Dünya Otizm Farkındalık Günü, Birleşmiş Milletler üyesi ülkeler tarafından her yılın 2 Nisan günü, dünya genelindeki otistik spektrum bozukluğuna sahip insanlarla ilgili farkındalık oluşturma amacıyla belirlenen özel bir gündür.