ERZURUM / OLTU - Gökçedere Ortaokulu

Haz

Akıl ve Zeka Oyunları turnuvası okulumuzda 7-8 haziran tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Haz

Okulumuzda 9-10 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan kermesimize davetlisiniz.

Haz

Oltu Jandarma Trafik Şubesi Birimi görevlilerince  okulumuz  öğrencilerine trafik kuralları ile ilgili bilgilendirme eğitimi yapıldı.

May

Sokakta aç kalan yavru köpek öğrencilerimiz tarafından beslendi.

May

Liselere Geçiş Sınavı hazırlıkları kapsamında kazanım değerlendirme sınavlarımız devam ediyor.

May

E-twinning Future Green School projemiz kapsamında  okul bahçemizi yeşillendirdik.

May

Bakanlığımızın Kütüphanesiz okul kalmasın projesi kapsamında okulumuzda açılan kütüphanemiz tadilat işlemleri ve eksikliklerinin giderilmesinin ardından yeniden faaliyete girdi.

May

E-Tiwinng Future Green School prjemiz, okul dışı öğrenme faaliyeti  kapsamında 5.sınıf öğrencilerimizle Oltu Halk Kütüphanesini ziyaret ettik

Nis

Okulumuzun bahçesine çeşitli meyve ağaçları dikimi gerçekleştirdik.

Nis

Emoji Köyü konulu resim yarışmamız için ödül töreni düzenledik.Öğrencilerimizin yoğun katılım gösterdiği yarışmamız sonucunda,dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini takdim ettik,ayrıca yarışmaya katılan her öğrenciye çeşitli hediyeler verdik.

Mrt

İletişim engelleri konusunda farkındalık oluşturmak için günlük hayatımızın bir parçası olan emojiler ile nezaket ifadelerini birleştirip sihirli sözcükler panosu hazırladık.

Mrt

E-twinning Future Green School projesi kapsamında öğrencilerimizin hazırladığı kendilerini ve okulumuzu tanıtan, doğaya ve dünyaya olan sevgilerini ifade eden kartları, İtalya, İspanya, Tunus, Yunanistan ve Romanya da bulunan proje ortaklarımıza gönderdik.

Mrt

25 Mart ilçemizin Düşman işgalinden kurtuluşunun 104.yıl dönümü kutlu olsun!

Mrt

"Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'yi geçilmez kılan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 107. Yılı kutlu olsun!"

Mrt

Hafta boyunca gösterdikleri örnek davranışlar ve derslerindeki başarılarından dolayı Haftanın Öğrencisi seçilen öğrencilerimize belgelerini ve hediyelerini verdik.