ERZURUM / OLTU - Gökçedere Ortaokulu

Mrt

Emoji Köyü konulu resim yarışmamız başladı.Emojileri kullan, Yeteneğini göster,ödülün sahibi sen ol

"Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın."  MEHMET AKİF ERSOY

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığının güçlü yarınları hedefleyen 2023 Vizyon Belgesi doğrultusunda, çocukların ilgi ve yeteneklerinin gelişimi için okulumuzda oluşturduğumuz  ''Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi'' faaliyete geçti.Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi yapımında katkılarından dolayı Oltu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü öncülüğünde  04.03.2022 Cuma günü saat 12:30'da  Yangın Tatbikatı  gerçekleştirildi. Tatbikatımıza  okulumuzun tüm öğrenci ve öğretmenleri katılıdı.Tatbikat sonunda   okulumuz öğretmenleri tarafından öğrencilere yangına karşı alınması gereken önlemler yangın sırasında bina tahliyesi ve yangın tüpü kullanımı hakkında  bilgilendirmeler yapıldı.

Mrt

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü öncülüğünde  04.03.2022 Cuma günü saat 11.30'da Deprem Karşı Tahliye Tatbikatı  gerçekleştirildi. Tatbikatımızda  okulumuzun tüm öğrenci ve öğretmenleri katıllırken binalarımız 40 saniyede sorunsuzca boşaltıldı. Tatbikat sonunda  öğretmenlerimiz tarafından öğrencilere depreme  karşı önlemler ve bina tahliyesi hakkında  bilgilendirmeler yapıldı.

Şbt

Değerler Eğitimi kapsamında okulumuzda ana değer teması ''MERHAMET '' olan çok anlamlı ve değerli bir etkinlik düzenledik. Öncelikle kuş evlerini okulumuzun çeşitli yerlerine koymak üzere 7/A sınıfı ile birlikte süsledik ve içlerine ekmek kırıntıları koyduk.Etkinliğin sonunda kuşlara kalan sevgiyle yapılan kuş evleri oldu, bizlere kalan ise merhamet, yardımseverlik, paylaşmak,sevgi gibi önemli değerlerimizdi. Bu güzel etkinliği planlayan İngilizce öğretmenimiz Mükerrem BÜBER'e ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzun da proje ortağı olarak yer aldığı Ülkemiz ve farklı ülkelerden toplam 24 üye ile yürütülen "Future Green School" isimli e-tiwinning projesinin ilk online toplantısı gerçekleştirildi.Toplantıya katılan proje ortakları ve  öğrencilerin tanışmasının ardından, öğrencilerin çevre bilinci ile ilgili ön bilgilerinin kontrolü amacıyla, toplantıya katılan öğrencilerle Kahoot oyunu oynandı.Toplantıya katılan proje ortakları ile vedalaşmanın ardından toplantı sona erdi.Toplantıya katılan öğrencilerimiz farklı ülkelerden yeni kişilerle tanışmanın mutluluğunu ve heyacanını yaşadılar.

Şbt

Çocuk ve gençlerin interneti belirli bir sorumluluk dahilinde güvenle kullanmalarını destelemek ve onları internetin yasadışı ve zararlı içeriklerinden korumak,güvenli internet bilinci oluşturmak amacıyla okulumuz öğrencilerine Güvenli İnternet Etkinliği düzenledik.

Şbt

8.Sınıf Öğrencilerimiz Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Kazanım Değerlendirme Sınavına katıldılar.

Ock

Okulumuzda 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem sonu karne töreni düzenlendi.

Ock

Değerler eğitimi kapsamında gerçekleştirdiğimiz İyilik Yağmurları Etkinliğimize katılan öğrencilerimize belgelerini verdik.

Ock

Değerler Eğitimi çalışmaları kapsamında öğrencilerimizin sorumluluk alma aldıkları sorumlulukları yerine getirme davranışlarını desteklemek amacıyla 5.sınıf öğrencilerimizle "Yumurtam Çatlamasın" etkinliğini gerçekleştirdik.Etkinlik sonunda sorumluluğunu yerine getiren öğrencilerimize okulumuz adına  sorumluluk belgesi takdim ettik.

Ara

Oltu Jandarma Trafik Şubesi Birimi görevlilerince  okulumuz  öğrencilerine trafik kuralları ile ilgili bilgilendirme sunumu yapıldı.

Ara

Cumhuriyet Ortaokulu Rehber Öğretmeni   okulumuz öğrencilerine yönelik Motivasyon, Hedef Belirleme ve Verimli Ders Çalışma Teknikleri hakkında sunum yaptı.